A Békés Megyei Értéktár dokumentumai

Kiadványok, értéktárba történő felvételhez szükséges javaslattételi dokumentumok, tudnivalók

Békés Megyei Értéktár 2019 – háromnyelvű kiadvány

A 2019-ben készült, 32 oldalas kiadványban a megyei értéktár alapítása óta eltelt időben bejegyzett 52 értéktári értékekről találhatunk képes összefoglalót. A kiadvány az INTERREG V-A Románia-Magyarország Program második nyílt pályázati felhívás 11/b beruházási prioritására benyújtott „Közös problémák, közös megoldások – Arad és Békés megye közigazgatási együttműködésének javítása” (WorkMix, azonosító: ROHU-204) című nyertes projektből került megvalósításra. […]

Békés Megyei Értéktár 2016 – magyar és angol nyelvű kiadvány

A 2016-ban készült, 36 oldalas kiadványban a megyei értéktár alapítása óta eltelt időben bejegyzett 29 értéktári értékekről találhatunk képes összefoglalót. A kiadvány a HUNG-2016/4023 azonosítószámú pályázatból került megvalósításra. A pályázat a Földművelésügyi Minisztérium finanszírozásával valósult meg. A kiadvány előszava: „A Békés Megyei Önkormányzat 2013 szeptemberében alakította meg a Békés Megyei Értéktár Bizottságot annak érdekében, hogy […]

Javaslat a megyei… értéktárba történő felvételhez

Javaslat a „nemzeti érték” települési-, tájegységi-, megyei-, külhoni magyarság értéktárba történő felvételéhez. A letölthető dokumentum szerkeszthető (Microsoft Word) formátumú.

Javaslat a Magyar Értéktárba történő felvételhez

Javaslat a „nemzeti érték” Magyar Értéktárba történő felvételéhez. A letölthető dokumentum szerkeszthető (Microsoft Word) formátumú.

Javaslat a Hungarikumok Gyűjteményébe történő felvételhez

Javaslat a „nemzeti érték” Hungarikumok Gyűjteményébe történő felvételéhez. A letölthető dokumentum szerkeszthető (Microsoft Word) formátumú.

Békés Megyei Értéktár 2015 – kiadvány

A Békés Megyei Önkormányzat 2013 szeptemberében alakította meg a Békés Megyei Értéktár Bizottságot. A kiadványban az eltelt időben bejegyzett értéktári értékeiről, és a megye hungarikumairól találhatunk képes összefoglalót.

Békés Megyei Értéktár 2014 – kiadvány

A Békés Megyei Önkormányzat 2013 szeptemberében alakította meg a Békés Megyei Értéktár Bizottságot. A kiadványban az eltelt időben bejegyzett értéktári értékeiről, és a megye hungarikumairól találhatunk képes összefoglalót.

Hasznos linkek gyűjteménye

Linkgyűjteményünkben többek között megtalálhatja a Magyar Értéktár – Hungarikumok Gyűjteménye-, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége-, a Nemzeti Művelődési Intézet-, és a megyei értéktárak honlapjaihoz vezető linkeket.